Jelena Karleuša se već godinama bavi javnim poslom, ali kako je jednom prilikom istakla, ne voli baš mnogo da izlazi. Vreme najradije provodi u svom domu, koji je uredila baš po svojoj meri.

Kada je lepo vreme pevačica uživa da bude u prostranom dvorišitu, koje je ograđeno krošnjama drveća. Kako su temperature konačno postale prave prolećne, ona je rešila da poradi na uređenju svog raja, pa je u dvorište iznela i klavir. 

kuca jelene karleuse
Instagram/Jelena Karleuša 

Vila Jelene Kareluša nalazi se na Dedinju, a njen prethodni vlasnik bio je Dragan Stojković Piksi. Luksuzna nekretnina poseduje dva bazena, unutrašnji i spoljni, i ogromno dvorište. U dvorištu ima potpunu privatnost pa tu često pozira u izazovnim izdanjima.

 U kući svako ima svoj kutak, a posebno ćerke Nika i Atina, koje imaju sobe s posebnim kupatilom i terasom. Jelena je svojevremeno ispričala kako u zajedničkom prostoru funkcioniše sa suprugom Duškom.

"Odvojena kupatila i toaleti, što više biti razdvojen sa supružnikom ili suprugom da bi se ljudi malo uželeli. Odvojeni novčanici i, ono najbitnije, kao šlag na kraju – ljubav!" rekla je Jelena jednom prilikom u Exkluzivu.

 Iako već neko vreme kolaju priče da Jelena i Duško Tošić imaju probleme u braku, pevačica se ne osvrće previše već s njihovim ćerkama uživa i zajedničkom raju.

 Izvor: Lepa&Srećna