Naš popularni pevač Nikola Rokvić postavio je na svom Instagram profilu sliku na kojoj se vidi kako se vakciniše protiv kovida 19. Ovaj njegov potez osudio je veliki broj njegovih pratioca na ovoj društvenoj mreži.

Naime, poznato je da je Nikola veliki vernik, a mnogi su ga optužili da je to nemoguće jer veruje i u nauku. Užasnut ovakvim reakcijama, pevač je skupio neke od komentara i objavio na svom Tviter nalogu.

"Dobih 400 komentara da sam sada pod kontrolom satanista jer sam se vakcinisao i tako razočarao mnoge ljude. Kako sam smeo da se vakcinišem, a verujem u Boga? Šta je sa ljudima, zar nije normalno verovati u Boga i vakcinisati se? Ko je usadio ove bezbožničke novotarije? Bože pomozi!" — napisao je zaprepašćen Nikola.

"Satanisti izmišljaju vakcine, truju nas, izmišljaju viruse.. Ako veruješ u Boga, niko ti ništa ne može, a svako će dobiti svoje.. Polako..", "Samo nas Gospod može sačuvati, dragi Nikola", "Kakva vakcina, to su satanistička posla.. Ako si uz Gospoda, on te i čuva, vera u Isusa Hrista...", samo su neki od šokantnih komentara na Nikolinoj fotografiji.

"Čuvajmo sebe, sačuvajmo druge! Svaka čast na organizaciji vakcinacije! Ni minut čekanja!", glasila je Rokvićeva poruka ispod slike sa vakcinacije, kojom je želeo da prenese sasvim drugačiju poruku svojim pratiocima.

Izvor: Lepa&Srećna