Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA SVOJU ĆERKU URADIO BIH SVE: Đoletova priča o malom mišu otkriva veliko srce požrtvovanog oca

Uz povređenu Jelenu, bdio je danima... naravno, pristao je da joj ispuni želje - kad ozdravi, neke posebne!

  Izvor: Instagram / sanja_lovren

Pokojni muzičar Đorđe Balašević svojevremeno je priznao da nikada nije bio ljubitelj tetovaža. Ipak, jednu je uradio, a priča o ovoj tetovaži uvek se sluša sa mešavinom najlepših osećanja. Njih Đole nikad nije krio prema svojoj porodici!

Možda će vas zanimati

Ipak, imao je ednu jednu na levom ramenu, a uradio ju je kako bi ispunio želju svojoj ćerki Jeleni koja je tada doživela tešku saobraćajnu nezgodu.

“Nisam tip koji se tetovira. Ali kad je Jelena doživela tešku saobraćajnu nesreću, vodila se velika bitka za njen život. Sve je bilo protiv nas i činilo se da ona više nikad neće stati na noge. Bila je kvadriplegična i nije mogla da pomera ništa osim vrata više od mesec dana, ni mali prst na ruci ili nozi… I mi smo tako sedeli pored nje i ona je rekla: ‘Hajde da se kladimo… Kad ja izađem iz bolnice moraš da uradiš nešto što inače nikad ne bi uradio'”, pričao je Đorđe.

“Pristao sam i ona je onda rekla: ‘Moraš da se obriješ do glave i da se tetoviraš’. To je znala da nikada ne bih uradio, pirsinga se nije setila na sreću, jer bih sad pevao sa nekom brnjicom verovatno. Brijanje glave nije bio nikakav problem jer se priroda već pobrinula za pola. Za tetovažu sam otišao kod jednog mog drugara koga sam znao iz gimnazijskih dana, on ima svoj salon za tetovažu sa svim onim zastavama Juga, Konfederacije, sav je u nekom fazonu stripa…”, pričao je muzičar dalje.

“Kad sam došao kod njega rekao je: ‘Vozdra Gari, otkud ti? Kad sam mu rekao da sam došao da se tetoviram, on me gleda, zna da sam iz sasvim druge priče i pita me: ‘Gari, jesi prs’o?!'”, nastavio je Balašević za pomenuti medij.

“Nikako mu nije bilo jasno odakle meni ideja da se tetoviram. Rekao sam mu da je reč o opkladi, a potom mi je dao katalog da izaberem tetovažu. Tu su bili kukasti krstovi, zmije, zmajevi. Zamolio sam ga da napravi sliku za mene. Prvi je u konkurenciji bio mali miš Amos. To je miš koji živi u šeširu Bendžamina Frenklina. Ben je šeprtlja, a miš je taj koji mu govori kako šta da napravi.

Zapravo, miš je izmislio bifokalne naočare i gromobran, a ne Ben! Tako taj miš ima veze s mojom porodičnom pričom. Taj miš ima u mojoj porodici posebnu važnost. Svi su oni moji mali Amosi, koji mi šapnu neke reči, a onda ja napravim od tih reči pesme i osmislim priče koje kasnije pričam na koncertima”, zaključio je tada Đole.

Pročitajte i ovo

Izvor: Alo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije