Najmlađa sestra Bekvalac, stilistkinja Kristina važi za ženu sa neobičnom i pomalo filmskom ljubavnom pričom. Naime, kada je prvi put stala pred sadašnjeg supruga Iva Martinovića, Kristina je znala da je on čovek njenog života.

Iako su im se putevi mimoišli, Kristina se, nakon ponovnog susreta sa Ivom više nije pitala, znala je da je jedina ispravna odluka da se ponovo uda za njega.

Godina, kada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav - 2008., bila je godina, kada su u njihov odnos mnogi sumnjali, pa ipak, oni su dobili ćerku Petru i činilo se da njihovoj sreći nema kraja, ipak, razlike među njima, tada su bile nepremostive. Rastali su se i zvanično razveli, ali je njihov odnos, pre svega zbog ćerke, ostao odličan, prvo ih je vezivalo roditeljstvo, zatim posvećeno prijateljstvo, a onda se ponovo rodila ljubav.

Ljubavna priča Kristine Bekvalac i Iva Martinovića nastavila se 2013. godine, tamo gde je stala, samo je postala mnogo zrelija i jača, a njih dvoje ponovo su pred matičara stali 2015. godine u prisustvu kumova. Porodici se kasnije pridružio i maleni Noa, koji je sada centar njihovog sveta, a ljubav je čini se iz dana u dan sve jača.

Kristina i Ivo sada imaju skladan brak i odnos, a stilistkinja je nedavno na svom "Instagramu" brojnim pratiteljkama odgovarala na najzanimljivija pitanja, među kojima su se našla neka, koja su se odnosila na njenu neobičnu ljubavnu priču.

Da li ponekad započinješ svađu sa partnerom samo zato što ti je dosadno ili ti fali pažnje? - pitao je neko od pratilaca.

- Oba, najiskrenije. Obožavam da se svađam, ali postoji jedna predivna osobina koju moj Ivo poseduje, a to je da ne voli da se svađa i da nikada nemam protivnika. Presrećna sam zbog toga - rekla je Kristina, koja uživa u skladnom braku.

kristina bekvalac muz deca porodica
Instagram / kristinabekvalac 

Ipak, jedno pitanje o emotivnom životu, nasmejalo ju je, ali je ipak odgovorila tajanstveno i duhovito, kako bi sačuvala svoj privatni život, ali i mir.

- Jeste li imali druge partnere ti i muž posle prvog braka?

- Ju, taman posla - napisala je Kristina uz emotikon smajlija koji plače od smeha.

Čini se da je stilistkinja, na sve što je bilo između dva braka sa njenim Ivom, odavno zaboravila, i da je sada fokusirana samo na supruga i soje dvoje dece.

Izvor: Story