Naš proslavljeni glumac Nilkola Đuričko, već dve decenije je u srećnom braku sa suprugom Ljiljanom Nešić, sa kojom ima dvoje dece - ćerku Nađu i sina Đorđa.

Par se tajno venčao 2002. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Kordon", na kom je Ljiljana tada radila kao producent. - Venčali smo se jer nam je bilo lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno - rekao je Nikola svojevremeno.

Supruga mu je najveća životna podrška, koja je stala uz njega i kada je doneo odluku da odu za Ameriku, gde je nastavio da gradi karijeru.

- Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva - rekao je Đuričko jednom prilikom za "Gloriju".

Njegova supruga se retko pojavljuje u javnosti, ali nedavno je Đuričko na svom Instagram profilu javno suprugi poželeo srećan rođendan, njihovom zajedničkom slikom.

"Srećan rođendan Ljubavi", napisao je tada glumac ispod slike, na kojoj je nežno dodiruje dok su boje vidno raspoloženi i nasmejani.

Izvor: Lepa&Srećna