Glumica Danijela Štajnfeld odlučila je da progovori i otkrije ime osobe koja ju je seksualno zlostavila pre četiri i po godine. Navodi da se radi o glumcu Branislavu Lečiću digli su javnost na noge.

Mnogi su već izrazili svoje stavove o ovom pitanju, a među njima se našla i legendarna glumica Mira Banjac koja je zajedno sa njima igrala u seriji "Vratiće se rode".

"Zaista mi je sve to degutantno i odvratno i ne želim da komentarišem takve priče dok se ne dokaže da se to i desilo. Istina je da smo zajedno igrali u seriji 'Vratiće se rode', ali ja nikada ništa nisam primetila. Neću da blatim svoje kolege", rekla je Mira.

Odbojan stav prema medijima imala je i Ana Lečić, ćerka Branislava. "Glupo pitanje s obzirom na vesti. Na fakultetu sam, na predavanju, ne mogu da dajem nikakve izjave sad", izjavila je Ana za Telegraf.

S druge strane, mnogo je i onih koji su stali uz Danijelu, poput Milene Radulović, koja joj je među prvima pružila javnu podršku. Pored nje, oglasila se i ćerka Dragana Bjelogrlića na svom Tviter nalogu, gde je ranije podržavala i samu Milenu Radulović, upućujući ovog puta emotikone podrške Danijeli.

Izvor: Lepa&Srećna