Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRANISLAV LEČIĆ OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Glumac odbio da da izjavu, a šta je govorio o školi Mike Aleksića

Jedno iskustvo ostalo mu je posebno zapečaćeno.

  Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da ju je glumac Branislav Lečić silovao. Glumica Danijela Štajnfeld pre nekoliko meseci je u svom dokumentarnom filmu otkrila da ju je silovao moćnik iz filmske industrije. Iako njegov identitet do sada nije želela da otkriva, danas je u Višem javnom tužilaštvu rekla da je u pitanju glumac Branislav Lečić. On je za Nova.rs rekao da neće davati komentare dok ne dobije optužbu iz Tužilaštva.

"Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilastva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar", rekao je on.

Možda će vas zanimati

Inače, kada je glumica Milena Radulović hrabro istupila i progovorila o strašnom iskustvu koje je doživela kao sedamnaestogodišnjakinja u školi glume Miroslava Mike Aleksića, optuživši ga za seksulano zlostavljanje i silovanje, i Branislav Lečić je komentarisao ceo slučaj u jutarnjem programu Prve televizije i otkrio zašto je svoju decu ispisao iz ove škole.

"Roditelji su decu upsilivali jer je on bio na glasu, korisno je bilo, čak je i taj njegov metod tretiran kao nešto što disciplinuje decu i što skreće pažnju od svih igrica i svega što rasipa pažnju, ka nečemu što je korisno, da se čita, da se uče tekstovi, da se nastupa i da se oslobodi straha", rekao je glumac koji je ipak rešio da svoju decu ispiše iz Mikine škole.

Možda će vas zanimati

"Ja sam iz iskustva glumca to želeo i zajedno sa svojom prvom suprugom sam i Ivana i Anu u godinama kad su pošli u školu dao tamo. Bili su godinu dana, ali reakcije mog sina, a boga mi i ćerke su bile takve da im je smetalo što viče na času, vređa, čak je postojao i jedan incident koji se desio na kraju godine. Moj sin stežući pesnice od nekog naboja i mržnje, udario je Miku nogom u cevanicu. Sin mi nikada nije bio agresivan, ne znam zašto bi se tako ponašao, ja sam poslušao decu i rešio da ih izdvojim iz škole koja ih muči. To iskusvo mi je ostalo zapečaćeno," ispričao je Lečić.

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije