Navršila se godina od proglašenja svetske pandemije korona virusa, koja i dalje bukti. Životne navike su nam promenjene, a o putovanjima i odmoru na sunčanim plažama još uvek možemo samo da maštamo.

Iako smo zbog očuvanja zdravlja sprečeni da putujemo, bar nam je dozvojeno da o tome maštamo. Da sanjare i poznate ličnosti pokazali su nam i glumci Miloš Biković i Ivan Bosiljčić.

Naime Biković je na svom Instagram profilu okačio staru sliku sa plaže, prisećajući se lepših vremena i sunčane obale. "Može li neko da me vrati ovde? Ili bilo gde, gde je sunce... i more i dve godine prošlosti da doda molim...", napisao je mladi glumac ispod svoje slike. 

Ova fotografija naišla je na nostalgično oduševljenje mnogih, koji su poželeli da mu se pridruže, a među njima i glumac Ivan Mihailović, koji mu je odgovorio: "Povedi i mene majke ti.."

Kolega Bosiljčić takođe nije krio svoju želju za morem i sunčanim i toplim danima u primorskim krajevima, pa je na svom Instagram profilu podelio video snimak sa brodića iz Grčke.

 Dok hrani galebove, ispred njega se prostire blistavo plavetnilo mora.

Izvor: Lepa&Srećna