Iskrena prijateljstva na estradi nisu česta, međutim, Jelena Karleuša i Marija Šerifović uspele su da izgrade čvrst odnos za koji se činilo da ništa ne može da uzdrma. One se intezivno druže otkako su zajedno članice žirija u "Zvezdama Granda" i često su isticale koliko podržavaju jedna drugu. Kroz sve životne borbe poslednjih godina su se bodrile,  ali čini se da se oko jedne stvari ne slažu.

Marija i Jelena često na Instagramu objavljuju zajedničke fotografije, ali sada je Karleuša "skinula" Šerifovićku sa svoje liste prijatelja na ovoj društvenoj mreži i to samo nekoliko minita nakon što je ona iznela svoj stav o takmičarki koja je vređala žiri "Zvezda Granda".

"Produkcija je donela odluku o njenoj dikvalifikaciji. Meni se čini da su svi preterali, smatram da Vanja nije trebala da podeli sporan sadržaj, posebno što im je na početku svake emisije objašnjeno da ništa što je vezano za Zvezde Granda ne objavljuju na društvenim mrežama. Mislim da produkciji nije trebala ova diskvalificija, a sada kada ne postoiji način da se sve ovo ispravi, mi je stvarno žao, jer se napravio veliki problem, bez velikog razloga. Sve je to moglo drugačije da se reši, na mnogo lepši i ugodniji način, a ne da se izjavljuju grube i teške reči. I još jednom moram da naglasim da mi je užasno što se bilo ko od mojih kolega našao u situaciji da se oseća loše, istovremeno mi je beskrajno žao , ne samo Vanje , nego i ostalih kandidata. Čak su i postojali neki pokušaji da se ova stvar reši, međutim neke su stvari bile vrlo isključive",  rekla je Šerifovićeva.

Ubrzo potom, Jelena je Mariju "otpratila" s Instagrama, možda jer ne podržava mišljenje koje je iznela. 

Ni jedna ni druga pevačica se ovim povodom nisu oglašavale, a da li je brisanje s društvenih mreža zaista dokaz da je dugogodišnje prijateljstvo prekinuto, ostaje nam da vidimo..

Izvor: Lepa&Srećna