Tiago Fereira jedan je od najvećih promotera Srbiju u svetu, ali i nas same upoznaje sa predelima za koje nismo ni znali koliko su divni. Ništa ne bi bilo čudno da Tiago nije Brazilac. Srbija ga je osvojila kada je kao osamnaestogodišnji momak prešao pola sveta zbog devojke koju je upoznao preko Interneta.

Po povratku u Brazil pokrenuo je blog o Srbiji, a nakon dve godine seli se iz sunčanog Rio de Žaneira u Beograd. Savladao je srpski jezik, završio studije turizma i uporedo otkrivao turističke potencijale Srbije.

 Učestvovao je u osnivanju udruženja “Srbija za mlade” kako bi animirao mlade da upoznaju svoju zemlju. Od samog početka njegova misija je bila jasna- promeniti način na koji ljudi u svetu doživljavaju Srbiju. Autorska emsija „Tiagov Balkan“ bila je logičan korak napred, a gledaoce je osvojio neposrednošću, osmehom i iskrenim uživanjem u onome što radi. 

Zbog svega toga, pozvali smo Tiaga da nam bude gost u novoj epizodi podkasta “Iz mog ugla”. Nasmejani i dobro raspoloženi Brazilac, sada i sa srpskim pasošem u džepu, otkrio nam je kako nas vidi iz svog ugla, šta najviše voli u Srbiji, koliko smo slični sa Brazilcima i zbog čega treba da budemo zadovoljni.