Osamnaestogodišnji mladić Jovan Veselinović, za kojim se danima tragalo, pronađen je juče mrtav na napuštenom gradilištu u ulici Branka Krsmanovića. Vest o nestanku ovog momka prenosila je cela Srbija na molbu neutešne majke Milice Cvetković

Kada je kobna vest stigla do nje, ona je sa svima, na Fejsbuk profilu, podelila potresnu poruku, posle koje ćete, sa suzama u očima, poželeti da uradite nešto dobro.

"Ja imam samo jednu molbu, u ime mog Jovana... Učinite danas neko dobro delo... Bilo koje. Nahranite nekog gladnog, udomite psa ili macu sa ulice, donirajte sms za bolesnu decu, pomozite nekom starijem da pređe ulicu, ako vidite da u redu na kasi nekome zafali para, doplatite mu, zasadite drvo, recite mami da je volite, zagrlite vaše dete jako najjače... Bilo šta. Za mog Jovana, za njegovu čistu dušu, za njegov večiti osmeh... Sine moj, sunce majkino, živiš i živećeš zauvek kroz nas... Svake subote, jer je to tvoj dan rođenja, će nam dolaziti tvoji najdraži prijatelji... Pričaćemo anegdote o tebi, tvoje bisere, tvoje šale, ješćemo tvoju omiljenu hranu... Nećemo da plačemo, slavićemo tvoj život i zahvaljivati Bogu za svaki dan koji nam je podario sa tobom... Zauvek, oko moje milo, srećo moja mila, i obećava majka, živeće tvoj duh, tvoja harizma i sve ono što jesi i što si bio... Do večnosti. Majka više nema svoju dušu, moju dušu činite samo ti i Lazar. Više mi ne treba" - poručila je neutešna Jovanova majka Milica Cvetković preko objave na Fejsbuku.

Izvor: Lepa&Srećna