Jelena Đoković je žena koju prepoznaju na svakom delu planete, ponajviše zbog supruga Novaka.

Ona je nedavno govorila o knjigama koje su joj promenile život, a svima je posebno upala u oko ona koja govori o vođenju ljubavi.

Naime, Jelena je prošetala sa suprugom Novakom kroz prestonicu Srbije, i u jednoj knjižari u centru grada podelila savete svim damama:

 - Rekli su mi da imam minut da nađem par knjiga za preporuku… Ispalo je tri minuta, a moglo je bar 33. Kad zađem u popularnu psihologiju, pa ne izlazim - kazala je Jelena Đoković u videu koji je objavila na svom Instagramu.

Odabrala je dela koja su joj promenila život:

 - Ja sada najviše čitam popularnu psihologiju i to je ono što najviše doprinosi mom rastu - kazala je Jelena i preporučila nam knjigu “E, zabole me” pošto govori koliko su važne naše sopstvene odluke za sve ono što želimo od života.

4-knjige-preporucuje-jelena-djokovic-srecan-brak-zivotni-uspeh
Profimedia 

 - Ja vrlo poštujem Džoa Dispencu i jako volim njegove knjige, mislim da je sjajan čovek. A tu je i knjiga "Četiri sporazuma" koju preporučujem od srca, kao i Ester Perel – ona je genije za partnerske odnose. Seksualnost je nešto jako bitno i što mnogi izgube u dugim vezama. E, pa ovo je nešto što može da vam da neku interesantnu perspektivu - savetuje Jelena.

Govorila je i o knjizi "Nesputana duša" koja govori o povratku sebi.

- Često kažu da u životu svi tražimo sreću, ali onda se desi da ta potraga za srećom bude izbegavanje bola. Ali život je sam po sebi patnja i bol i mi treba da prihvatimo te stanice na putu ka nečemu i da ne izbegavamo bol, da ga ne maskiramo. Ova knjiga ima sjajne primere kako da to uradite u svakodnevnom životu - poručuje Jelena.

 Tekst: Espreso