Ceca  Ražnatović već nekoliko dana provodi na Kopaoniku, a mediji redovno izveštavaju o tome kako se razvija njeno poznanstvo sa Iskrom, ćerkicom novog Cecinog momka Bogdana Srejovića. Da podsetimo, na samom početku godine isplivale su njene prve slike sa beogradskim menadžerom ali je bilo očigledno da folk diva nema nameru da ovu vezu prikriva.

Za sada, nema još objavljenih zajedničkih fotografija na profilu srpske zvezde, ali zato nikom nije promakao "stori" na njenom Instagramu. Tu su svi videli kako Ceca i Iskra poziraju zajedno za selfi snimak, smeju se i na kraju devojčica poklanja pevačici nežan poljubac u obraz.

Svi koji bolje poznaju Cecu znaju da ona zimski boravak na planini uopšte ne koristi za skijanje, jer niti ume da skija niti je to zanima. Međutim, uživa u šetnji i boravku na svežem vazduhu, a "insajderi" javljaju da je baš zato Iskra dobila pravo društvo ovog januara. Naime, ona i Ceca su nerazdvojne, pa je omiljena igra obema pravljenje Sneška Belića.

I posle boravka na snegu, ove dve nove drugarice imaju mnogo zajedničkih tema, jer se Ceca navodno stalno šali kako će i Iskra biti poznata zvezda i postati pravi fotomodel. 

Ceca Ražnatović Iskra Srejović
Instagram / Bogdan Srejović 

Izvor: Lepa&Srećna