Za doajena srpske glumačke scene  Irfana Mensura čitava javnost je bila zabrinuta dok se borio sa korona virusom.  Sada on otkriva kako je prošlo 13 dana provedenih na kiseoniku i koju poruku doktorke iz bolnice "Bežanijska kosa" će pamtiti  kao jednu od najlepših u svom životu.

„Imam sreću da sam vrlo brzo povratio energiju, jer je gubitak iste meni bio i glavni znak da se nešto sa mnom dešava. Na kiseoniku sam u bolnici bio 13 dana, tek nakon toga su me skinuli da normalno dišem, jer su rezultati pokazali da je vreme da počnem sam da funkcionišem“, rekao je glumac u emisiji "Kao sav normalan svet".

„Posle jos tri, četiri dana u bolnici su mi dali otpusnu listu i izašao sam iz bolnice. Na kraju te liste, doktorka koja me je vodila napisala je ogromnim slovima "prošao si". To je najlepša poruka koju sam ikada dobio u životu“, rekao je Irfan.

U isto vreme za život protiv kovida 19 borio se i glumac Žarko Laušević, koji je sa Irfanom ležao u istoj bolnici. Glumci nikada nisu bili posebno bliski, međutim ključni životni događaji spojili su ih više od jednog puta:

„Neka čudna veza postoji između nas dvojice. Mi smo ljudi koji se nisu družili, nismo se zvali telefonima, sastajali, vec smo živeli zajedno. Na neki čudan način smo povezani i u nekim krucijalnim trenucima u mom životu, poput onog događaja u Stupici, Žarko je stalno bio tu. A evo, opet se desilo to, da obojica budemo smešteni jedan pored drugog, lečeći se od ove pošasti koja nas je zadesila“, zaključio je.

Izvor: Lepa&Srećna