Slavna teniserka Marija Šarapova zaklinje se na večnu ljubav Aleksander Gilkesu britanskom biznismenu i osnivaču online aukcijske kuće „Pedl 8“.

Marija i Aleksander objavili su svoju ljubav još daleke 2018. godine, ali on je zbog veridbe presrećan kao mali dečak iako ima 41 godinu. Na svom Instagram profilu objavio je 17. decembra 2020. godine: „Hvala ti što si usrećila ovog dečaka, jedva čekam da provedem život u ljubavi sa tobom i učeći od tebe.“

Aleksander je inače vrlo blizak prijatelj princa Viijama. Studirali su zajedno na prestižnom koledžu Eton i dan- danas su prijatelji.

Čestitke povodom verdibe ne prestaju da pristižu se sa svih strana, posebno na Instagram profilu Marije Šarapove, gde je objavila 17. decembra 2020. godine ovu vest uz poruku: „ Rekla sam DA prvog dana kada smo se sreli. Ovo je bila naša mala tajna, zar ne?“

Ovaj par se kreće u krugu slavnih, pa su tako bili viđeni i na Argento balu fondacije Eltona Džona u junu 2018. godine. Inače,  Aleksander je već bio oženjen i to dizajnerkom Mišom Nonu, koja je upoznala Megan Markl sa princem Harijem. Na razne načine, Aleksander je povezan sa britanskim dvorom. Od Miše se razveo 2016. godine, posle 13 godina braka.

Šarapova je petostruka pobednica Grem Slema, a u 33 godini je, početkom 2020. godine objavila da se povlači iz tenisa. Tada je izjavila kako je tenisu poklonila  čitav svoj život kao i da joj je život, zapravo, poklonio baš ovaj beli sport. "Uvek će mi nedostajati", kaže lepa Marija. 

Ipak, jasno je da njen novi život tek počinje, a ceo svet se raduje pripremi venčanja i željno iščekuje da sazna kako će izgledati zajednički život ovog slavnog para.

Izvor: Lepa&Srećna