Najbogatiji fudbaler Kristijano Ronaldo nedavno je po drugi put postao otac, a evo ko je žena koja je uvek s njim i njegovom decom, pišeLepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Kristijano Ronaldo raznežio svet slikom ponosnog oca: evo kako je fudbaler upoznao starijeg sina i blizance (FOTO)

Ronaldo je otputovao na Ibicu sa decom, devojkom i majkom, a jedna fotografija je pokazala ko su glavne zvezde u fudbalerovom životu.  

Fudbaler je objavio fotografiju na kojoj na krilu drži bebu, a društo mu pravi zanosna devojka Heorhina Rodrigez. Ronaldo je pored fotografije napisao: "Trenuci ljubavi".

PROČITAJTE JOŠ: KRISTIJANO RONALDO ČEKA ČETVRTO DETE: evo koja će lepotica ovoga puta roditi bebu slavnog fudbalera (FOTO)

Usledila je lavina lepih komentara, ali i negativnih zbog toga što je Ronaldovu decu rodila surogat majka iako je fudbaler u ozbiljnoj vezi sa Heorhinom.

Ipak, na fotografiji se vidi da ova "čudna" porodica uživa u ljubavi i odmoru, a možda ih uskoro očekuje dolazak još jednog člana jer mediji širom sveta ističu da je Heorgina trudna.

Izvor: Lepa & srećna