Jedna od najplaćenijih glumica na svetu Gvinet Paltrou, poznata je i po tome što jako vodi računa o svom fizičkom i mentalnom zdravlju, što je prenela I na svoj lajfstajl brend Gup.

Iako često osporavan i na meti kritika, Gup je od običnog bloga prerastao u uspešan brend. Asortiman proizvoda se kretao od mirišljavih sveća pa sve do širokog spektra dragog kamenja i kristala.

Kako je kompanija rasla, tako su rasle i potrebe za kancelarijskim prostorom, te je Gvinet svoje novo sediste firme smestila u Santa Moniki, na prostoru od neverovatnih 5 000 kvadrata.

Samo uređenje prostora radio je arhitektonski studio za dizajn Rapt, čije ideje su se zasnivale na širini i multifunkcionalnosti prostora, i osećaju da ste bilo gde drugo samo ne u kancelariji, čemu su doprinele i pastelne boje zidova i nameštaja. Pa se tako na samom ulazu nalazi posebno pravljen pult od glatkog punog drveta nepravilnog oblika, pastelno roze sofe i mermerni sto.

Kancelarije su urađene na takav način da podstiču kreativno razmišljanje i daju osećaj opušetnosti. Otvorenost prostora u zgradi omogućava timovima iz različitih sektora da budu u stalnom kontaktu kako bi lakše razmenjivali ideje i prelazili jedni kod drugih jer ideja brenda je timski rad.

U ovom prostoru se nalaze i prostorije za welnes inovacije i testiranje proizvoda, kao i takozvana Soba za disanje gde zaposleni mogu da se relaksiraju u svakom trenutku. Tu se nalazi i soba za jogu potpuno opremljena a firma ima I profesionalnog joga instruktora. Tu je naravno I poseban odeljak za modne stiliste I urednike koji brinu o kolekciji G.Label i dizajnu iste.

Neizostavan deo ove firme je I prepoznatljiva kuhinja u kojoj Gvinet sa svojim timom snima kulinarske emisije.

Izvor: Lepa&Srećna