Gošća druge epizode podkasta “Iz mog ugla” bila je glumica Milena Vasić

Ostvarila je mnogo zapaženih uloga u pozorištu, a popularnost je stekla televizijskim rolama, među kojima se ističe lik šarmantne Micike u TV seriji “Bela lađa”, sitkom “Dama bez blama” i uloga pevačice Bibe u krimi drami “Ubice mog oca”. 

Pošto ju je televizija prepoznala kao odličnu komičarku, Milena je nastavila u tom pravcu, prihvativši ulogu u humorističkoj seriji “Neki bolji ljudi”. Kao mami troje dece u privatnom životu, nije joj bilo teško da “uskoči” u lik Marije s kojim svaka žena današnjice može lako da se identifikuje.

Uvek vedra i nasmejana, Milena nam je ispričala kako se za vreme izolacije tokom pandemije osmelila da drži lajvove na Instagramu gde je svojoj publici pokušala da ulepša teške dane svirajući i pevajući. Prijao joj je i boravak u selu gde je sejala povrće. Istakla je da je sreća kad uberete nešto što ste sami posejali ne može ni sa čim uporediti.

Glumica se trudi da čuva svoj mali svet od svega lošeg i negativnog, filtrira informacije koje do nje dolaze i trudi se da se što više okruži ljudima koji joj pružaju ljubav i pozitivnu energiju, kao i ona njima. Svoj mir pronalazi u balansu misli i osećanja i u prirodi, kao neiscrpnoj inspiraciji.

Milena veruje da je svrha činiti dobro sebi i drugima.