Anđelina Džoli trenutno boravi u Parizu, gde se nakon dugo vremena ponovno susrela sa svojom kumom, slavnom Francuskinjom Žaklin Bize.

Dve glumice izašle su iz hotela u kojem je Anđelina odsela, a holivudska zvezda privukla je pažnju obučena u senzualnu haljinu koja otkriva linije tela.

Anđelina Džoli obukla je dugu svetlosmeđu haljinu dugih rukava, a iako haljina otkriva vrlo malo kože, materijal od kojeg je izrađena i koji se "lepi" za telo i te kako ističe senzualnost ženske figure. Holivudska lepotica upotpunila je stajling širokim smeđim kaišem, kao i elegantnim i uvek dobrodošlim salonkama u boji kože.

Od modnih dodataka Anđelina je još izabrala smeđu pravougaonu torbicu, velike sunčane naočare s okvirima u obliku leptirovih krila, a istaknule su se i dugačke viseće minđuše. Prefinjeno parisko šik izdanje Džoli je zaokružila ružem u jakoj crvenoj boji i crvenim lakom na noktima.

Anđelina Džoli je bila u društvu svoje kume, slavne francuske glumice Žaklin Bize, koja je bila bliska prijateljice Anđelinine mame Maršelin Bertran. Kako je Žaklin otkrila u jednom intervjuu, svoju kumu vrlo retko viđa pa je ovaj susret obema glumicama sigurno puno značio.

Izvor: Zadovoljna