Koliko vremena treba da prođe da bi supružnici shvatili kako ipak nisu jedno za drugo? Nekima je, izgleda, dovoljno i manje od jednog dana. Zahtev za razvod poznate ličnosti ponekad bi podnele i pre nego što su uopšte stigle da otpočnu zajednički život. Zvuči neverovatno, ali ovi holivudski parovi su pravi rekorderi kada je najkraći brak u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ: SOFIJA VERGARA - ŽIVOTNA PRIČA: nakon ubistva brata, razvoda i borbe sa rakom, ponovo pronašla sreću

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan razvela se od Krisa Hamfrisa posle samo 72 dana braka ili manje od dva i po meseca. Uprkos raskošnoj svadbi iz snova, koju je prenosila televizija, bajka nije potrajala. Kim se kasnije žalila kako nije mogla da izađe nakraj sa snimanjem svog rijalitija i bračnim obavezama.

Za manje od 55 sati, koliko je prošlo od njene svadbe u Las Vegasu, Britni Spirs je ponovo ostala sama. Pevačica se udala 2004. za druga iz detinjstva Džejsona Aleksandera, ali je posle dva dana zatražila poništenje braka, pošto nije u stanju da se pomiri sa činjenicom da je udata, kako se navodi u sudskom zahtevu. Britni je nekoliko meseci kasnije izjavila da je to venčanje bilo izraz njenog bunta i neodgovornosti.

ČIJI BRAK JE TRAJAO DEVET DANA PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

PageBreak

Karmen Elektra i Denis Rodman venčali su se u Las Vegasu, što je delovalo kao odličan medijski potez. Međutim, ispostavilo se da je bilo velika greška. On je podneo zahtev za poništenje braka posle samo devet dana, iako su zvanično bili u braku još pet meseci.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENA NA ULICI, DANAS JE SVETSKA SUPER ZVEZDA! Rijana: životna priča pevačice sa Barbadosa

Drugi brak američkog glumca i producenta Edija Marfija sa Trejsi Edmonds, izvršnim producentom, potrajao je svega 15 dana. To je utoliko čudnije ukoliko se zna da je njegov prvi brak s Nikol Mišel Marfi trajao čitavih 13 godina i rezultirao sa petoro dece.

ČIJI BRAK JE POTRAJAO SAMO DVE NEDELJE? PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Pola godine zabavljanja sa Ali Lendri nije bilo dovoljno da pripremi TV voditelja Marija Lopeza za bračni život. Novopečena mlada ubrzo je otkrila da se njen suprug, koga je upoznala na američkom izboru za Mis tinejdžerki, malo više zabavljao na svojoj momačkoj večeri. Optužila ga je za prevaru, a on je priznao da nije bio spreman za doživotnu zakletvu. To je bio kraj njihovog dvonedeljnog braka.

PROČITAJTE JOŠ: IMALA JE DEPRESIJU, KRIJE DECU OD JAVNOSTI I IMA ANĐEOSKI POGLED: ovo je životna priča Amande Sejfrid

Tekst: M.O.

Izvor: Lepa & Srećna