Zaljubljenost može da pretvori inače pametnu ženu punu iskustva u šiparicu koja drhti na samo ime željenog muškarca.

Tako bar kaže Amanda Platel, novinarka koja je otvorila dušu i ispričala kako je bila ljubavnica i dozvolila da joj promaknu očigledni znaci da je njen muškarac već oženjen.

Susret im je bio "filmski" - na nekom dosadnom skupu, ugledali su jedno drugo i privlačnost je bila uzajamna. "Bio mi je neodoljiv", kaže Amanda.

Zgodan, pametan i zabavan, njen novi poznanik je bio i "slobodan" - srećno razveden, sa dvoje dece koje redovno viđa. Amanda je verovala da je dobila glavnu premiju na lotou. Ostajao je kod nje tri do četiri noći svake nedelje, doneo svoje stvari - odela, košulje, kolonjsku vodu...

romanticna vecera.jpg
Shutterstock  

Ponekad su odlazili u njegov momački stan, moderan, ali oskudno namešten. Objašnjavao je da mnogo putuje zbog posla i ne stiže da ga pretvori u pravi dom. Vikendom su mu tu dolazila deca pa nije mogao da se viđa s njom. Planirao je da je predstavi svojim tinejdžerima, ali je plan - nekako - iz meseca u mesec, propadao.

To je bio samo jedan od znakova koji su njoj promicali "ispred nosa", a za svaki je postojalo "normalno obrazloženje" u koje je Amanda poverovala.

Čim su počeli da se "zabavljaju", kupio joj je bočicu svoje kolonjske vode i poželeo da je ona koristi ubuduće. "Misliću na tebe kad god je ja koristim dok sam na službenom putu", kazao joj je.

U krevetu su bili "zabranjeni" ljubavni ugrizi i ogrebotine. "Imam osetljivu kožu, sklon sam ekcemu", bilo je njegovo objašnjenje. Brojni detalji njihove veze delovali su "romantično", a zapravo su bili dobro smišljeni načini da se nikad ne može dokazati da su bili ljubavnici. Nju je zvao "carica", pa je poklone i poruke potpisivao rečima "tvoj car". 

muskarac donosi cvece i poklon zeni.jpg
Shutterstock  

Vodio ju je na putovanja po "neobičnim" krajevima sveta - u Jordan, Liban, Burmu - gde nikad ne bi mogli da sretnu nekog poznatog. Zajedničke fotografije nisu pravili, on je govorio da više voli da slika nju. Za večere je birao "intimne" male restorane, sve je plaćao kešom da ne bi koristio kreditnu karticu. Ona je, kao samostalna žena, plaćala svoj deo troška svuda.

Amanda je istinu otkrila sasvim slučajno - na slici koju joj je pokazala poznanica iz Njujorka. Prepoznala je sobu u čuvenom hotelu Plaza u kojoj je bila sa svojim partnerom toliko puta, samo što je sad uz njega bila - njegova supruga. 

Kad ga je suočila s istinom, njen savršeni ljubavnik se rasplakao i počeo da priča koliko je voli... Bio je to poslednji njihov susret. Pročitajte i kako je slavni kuvar Gordon Remzi krio da ima ljubavnicu.

BONUS VIDEO:

INA GARDIJAN PLEŠE NA KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Instagram/inagardijan

 Tekst: Lepa&Srećna / J. G.