Puno je žena koje se plaše pojave prvih bora. Iako vodite računa o svom izgledu i upotrebljavate razne preparate, dešava se da vas prva bora učini veoma nervoznom. Nemojte razmišljati o tome. Znate i sami da je prirodna lepota na ceni, ali je važno da se vi osećate dobro u svojoj koži i da budete zadovoljni. Možete i preventivno početi da negujete kožu, a ako niste do sada, onda je vreme da joj posvetite pravi tretman. Mi vam preporučujemo Alp rose kremu!

alp rose novo.jpg
Promo 

Alp rose krema stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, ona stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju. Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu, ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje. Nanesite je na čistu kožu u tankom sloju dva puta dnevno, ujutru i uveče, i laganim pokretima utrljajte.

Već nakon 15 dana korišćenja vidljivi su prvi pozitivni pomaci. Tajna se krije u njenom sastavu – bazirana je na matičnim ćelijama Alpske ruže!

Započnite već danas svoju transformaciju i naručite Alp Rose klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.
Cena jednog pakovanja iznosi 4.460 rsd, a ukoliko kupite 2 pakovanja, treće ćete dobiti na poklon - OVDE. Ukoliko kupite 3 pakovanja, još dva dobijate gratis klikom OVDE.

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman prirodnih preparata za negu celog tela.