Žena novog predsednika Ekvadora Danijela Noboe obrisala je brojne svoje golišave fotografije sa Instagrama. Ona je armiju od skoro pola miliona pratilaca stekla pokazujući mišićavo telo u najrazličitijim pozama, ali sad Lavinija Valbonezi - udata Noboa - ima drugačiju misiju.

Doskoro fitnes instruktorka, ona je upoznala Danijela baš zahvaljujući slikama na ovoj društvenoj mreži. Mediji navode da je Noboa, tada "samo" član parlamenta, poželeo da malo radi na svojoj kondiciji i zato kontaktirao Laviniju.

Planula je ljubav, a ni on ni ona nisu dozvolili da ih "spreči" to što je Danijel u to vreme bio oženjen. PR služba nove prve dame Ekvadora uveliko "čisti" Lavinijinu biografiju navodeći kako svi "moraju da razumeju kako je kad se neko zaljubi". 

lavinija valbonezi.jpg
iNSTAGRAM / laviniavalbonesi_ 

Danijel se brže-bolje razveo i oženio svoju fitnes lepoticu, pa će Ekvador prvi put imati blogerku uz predsednika na čelu države. Da ironija bude veća, ona sad želi da se prikaže kao "ikona stila", a uzor joj je - ni manje ni više - nego Ledi Di, žena koja je bila upravo žrtva preljube. 

lavinija valbonezi 3-min.jpg
iNSTAGRAM / laviniavalbonesi_ 

Mediji joj ipak ne daju mira. Pored optužbi da je "zavela oženjenog" najviše zbog miliona koje ima njegova prebogata porodica, sad su iščačkali i priču kako je izneverila fitnes koleginicu. Navodno joj je pokrala sve ideje u vreme dok ju je ova solidarno uvodila u posao.

Čini se da će Lavinija morati da briše još neke detalje osim slika u kupaćim kostimima, pa joj je sada akcenat na humanitarnim akcijama i brizi o deci. Ne propustite i priču o drugoj fitnes instruktorki koja je postala motivacija mnogima - počela je od sebe i svojih 100kg telesne težine!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Kako se radi plank Instagram/xtremebuiltnotbought