Početak nove veze često je opojan. Partneri stalno razmišljaju jedno o drugom i žude za bliskošću i intimnošću, projektujući idealizovanu sliku — fantaziju u kojoj partner nema ni mane ni nedostatke. Par jednostavno ne može da se zasiti jedno drugog.

Intenzitet te prve strasti nakon nekoliko meseci se polako smanjuje i evoluira do stabilnog i pouzdanog partnerskog odnosa. Razvijaju se intimnost i poverenje, uspostavlja se posvećenost. Ali strast moramo negovati jer je ona ključna komponenta duge kvalitetne veze i braka. I zato, fokusirajte se jedno na drugo, provodite više vremena zajedno, delite iskustva i ciljeve, rastite zajedno...to su uobičajeni saveti. A jedan od najlepših je - iznenadite, obradujte jedno drugo s vremena na vreme. To će uneti dašak svežne u vaš odnos i uživaćete oboje.

Attraction awaken3.jpg
Promo 

Pravo iznenađenje može biti odlazak na večeru, lepo putovanje ili poklon. A šta bolje može uzburkati strasti od novog opojnog parfema koji budi privlačnost! Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avon parfema za nju i njega – „Attraction Awaken“.

Attraction awaken2.jpg
Promo 

Attraction awaken1.jpg
Promo 

Ove parfeme kreirali su svetski poznati parfimeri uz pomoć AI veštačke inteligencije kako bi dobili miris koji će probuditi sva čula i strast u vama! U dubinama ovog eliksira mogu se naslutiti note kože koje daju osećaj kao da su čista strast i adrenalin destilovani i uvučeni u svaku kap. Miris ambera izaziva osećaj vanvremenske senzualnosti dok su note drveta natopljenog rumom dodale opojnu dubinu.

Attraction awaken4.jpg
Promo 

Novi “Attraction Awaken” parfem za nju i njega dostupni su u Avon brošuri od 1. novembra po ceni od 2490 dinara za svaki od njih, kao i na sajtu https://www.avon.rs/.  Možeš ga poručiti onlajn i stićiće direktno na tvoju adresu!

Attraction awaken.jpg
Promo 

 Tekst: Promo