Poznata voditeljka Maja Nikolić otkrila je da je u prethodnom periodu dva puta preležala korona virus. Iako je test pokazivao da su drugi članovi njene porodice bili pozitivni na virus, a ona negativna, voditeljka se osećala veoma loše.

"Ja sam imala koronu drugi put sada, ovog puta sam prošla užasno. Ja sam jedan od tih baksuza. Samo bih rekla svima - čuvajte se. Ja sam pritom oba puta zvanično bila negativna. Članovi moje porodice su bili pozitivni, ja sam na testovima bila negativna, ali bila sam jednako bolesna kao i oni. Nije mi jasno", rekla je voditeljka u TV emisiji "Balkanskom ulicom" emitovanoj početkom decembra 2020. godine, pa je otkrila kakve je simptome imala:

"Sve te boli, leđa, mišići na rukama, svi, teško dišeš, malo kašlješ, temperatura. Grozno je. Deca su me pazila. Ja stvarno ne znam kako mi je prošlo ovih 12 dana koliko sam ležala, bilo mi je jako loše. Ja sam ovo u nekom magnovenju prošla, prestrašno", rekla je Maja.

Ona je navela da su i ona i njen suprug teško podneli bolest. "Oboje smo teško podneli, i muž i ja. Oboje smo bili nemoćni".

Izvor: MONDO