Milica Pavlović je napustila očevu kuću u Švajcarskoj sa samo tri meseca, jer je on dobio starateljstvo posle razvoda, ali nije imao mogućnosti da se brine o bebi. Zato je tako mala stigla u Srbiju, gde su je podizali baba i deda, u selu Bunibrod kraj Leskovca. Oni su i zaslužni za njenu muzičku karijeru, jer su je ohrabrili da peva u horu i kasnije se takmiči u Zvezdama Granda.

Danas o ocu ne govori često, ali i tada obično samo napomene kako i u njemu ima podršku. Sada je rekla i nešto malo više, pre svega u kontekstu njegovog ponašanja u rodnom kraju. Otac, naime, izbegava da kaže da mu je Milica Pavlović ćerka, a ona smatra da bi mu zbog toga neke stvari bile lakše.

milica pavlovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Zašto bi neko meni zbog toga činio stvari?", zna da mi kaže. Mi se stalno zbog toga svađamo! Ja mu kažem: "Znam, ali bi olakšao sebi", mene ljudi u mom gradu poštuju i vole.

"Samo da si rekao, možda to ne bi bilo tako, možda ne bi čekao tri meseca, nego mesec dana", to je prosto neka lepa stvar, ko ti je ćerka... - objašnjava pevačica.

Prema njenim rečima, otac jeste ponosan na nju, ali ne voli što je pevačica.

"Želeo bi da imam neki najnormalniji posao, od 8 ujutru do 3 popodne da radim, recimo", priznaje ona. Sa druge strane, Milica forsira upravo provokativne momente u svom poslu - počevši od neobičnih kostima i upadljive garderobe, pa do kontroverznih spotova. Neke od njenih izdanja pogledajte u galeriji slika.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Izvor: Lepa&Srećna