Na javnoj sceni često se pokreće tema diskriminacije žena u srednjim godinama, a Snežana Đurišić ističe da nisu bitni brojevi, već to kako se osećate i šta nosite u sebi.

"Ja to ne bih nazvala borba protiv godina, godine su tu i neka su sa srećom i naše su i mi ih nosimo, ali to da će neko da me smesti na neko mesto jer imam 63 godine, e to baš ne može, nego živiš kako živiš... Duh kakav ti je, tako se ponašaš i to je to, ako neko ima 60 ili 70 godina ne znači da je za penziju i da taj ne može da da kvalitet u zavisnosti od toga što radi i čime se bavi", rekla je pevačica u emisiji "Grand news", pa pomenula i svoje koleginice:

"Kao što vidite ja živim, radim i postojim, kao i Ana Bekuta i mnoge žene koje imaju i više godina od nas".

Snežana je nedavno istakla da je zahvalna Bogu što je zdrava i što uz sebe ima voljenu osobu, i da je to za nju najveća sreća.

"Za mene je sreća ono što je za mnoge stereotip, što sam zdrava i što hodam svojim nogama i što mogu sama sebi čašu vode da uzmem. Drugo, što su svi moji zdravi, i treće što imam osobu koja me ispunjava i koja mi je podrška", rekla je pre nekoliko dana za medije pevačica, koja je već nekoliko godina u skladnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem.

Pored toga što ima dugu i uspešnu karijeru, Snežana Đurišić važi i za vrlo negovanu damu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/GrandNewsTvGrand, ATA / Antonio Ahel Snežana Đurišić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna