Lena se nedavno pripremala za malu maturu, a Goca Tržan priznala je da je izbor garderobe za tu priliku bila jedna od situacija u kojoj je sa ćerkom imala nesuglasice.

"Za sve što sam joj ja predložila ona je prevrtala očima i rekla: "Ne dolazi u obzir", međutim onda smo našli nešto što se dopada i meni i njoj i mislim da joj je važno moje mišljenje, ali je u tim godinama kad se malo opire potpuno instinktivno, prirodno, biološki i normalno", ispričala je Goca u emisiji "Grand news".

Smatra da je naslednicu uspela da izvede na pravi put, a najveća podrška u tome bio joj je suprug Raša Novaković.

"Mislim da svako od nas ko ima decu treba da zna da se dete vaspitava od prvog dana i da već negde do dvanaeste, trinaeste godine šta ste uradili uradili ste, posle toga se samo na dobar temelj gradi nešto, tako da smo se moj muž i ja potrudili da Lena do trinaeste godine bude lepo vaspitana, da bude socijalno inteligentna, pristojna, da poštuje autoritete, ali takođe i da bude svoja, da poštuje sebe i da ume da se bori za sebe. Mislim da je to jako važno", istakla je pevačica.

Goca Tržan o vaspitanju ćerke Lene
Youtube / HypeTV 

Sa ćerkom ima otvoren odnos, što joj je veoma bitno.

"Deli sve sa mnom, meni je to mnogo važno. Najluđe je što klinci misle da mi u ovim godinama baš ništa ne znamo i da mogu da nas fortaju kako oni hoće, tako da je ja puštam da misli da me ona vrti i onda mislim da ima dovoljno poverenja u mene da može da sačeka i da mi kaže ono što joj se dešava i da me pita za savet. Njene drugarice me pitaju za savet i njeno društvo najviše na svetu voli kod nas da bleji, i ja kad dođem kući ona me tera da idem, a deca me zovu da ostanem sa njima i onda je tu stalno sukob interesa. Njeni drugari obožavaju sa mnom da provode vreme, jer ja nisam klasična keva, malo sam otvorenija, savremenija, možda umem malo bolje da ih razumem nego njihovi roditelji i verovatno tako isto gleda moja ćerka na njihove roditelje", iskrena je bila Goca u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna