Sanja Kužet i njen sadašnji suprug Nemanja u mladosti su prvi put bili u ljubavnoj vezi, a kada je došlo do raskida oboje su verovali da šanse za pomirenje nema.

"Čak i nama samima, kad nekome pričamo našu priču, ona deluje neobično. Budući da sam realista, mislim da su se "samo“ kockice poklopile u pravo vreme, što je neophodno ne samo u ljubavi već i u poslu. Verujem da je to definicija Nemanjinog i mog odnosa, naravno, uz ljubav koja se dogodila. Naša ranija veza bila je prava mladalačka, ali na njenom kraju nisu bile tri tačke. Ni on ni ja tada nismo ni pomišljali na mogućnost ponovnog povezivanja. Uverena sam da je kasnije, kad smo se sreli, bilo presudno što smo oboje bili ostvareni, želeli iste stvari, imali iste ciljeve i poglede na svet. Govorim o nečem tako običnom i normalnom, ali danas je baš to veoma teško pronaći", rekla je ranije Sanja za "Story" i dodala:

"Kad upoznate nekog novog, obe strane imaju mnoštvo predrasuda koje vam možda ne dozvoljavaju da doprete jedno do drugog, a kad nekoga dugo poznajete, kad znate da je iz dobre porodice i da ima ispravne stavove, drugačije mu prilazite. Čini mi se da se, ipak, vraćamo tom tradicionalnom pristupu. Ne doživljavate na isti način nekoga koga ste danas upoznali i osobu iz gimnazijskih dana. Nemanja i ja smo se, u međuvremenu, sretali u gradu. Uvek bismo se lepo ispričali, ali nije bilo nagoveštaja da bi nešto moglo da se nastavi, sve do jednog trenutka. Zašto i kako - ko bi znao?".

Muž Sanje Kužet je nepoznanica za javnost
Damir Dervišagić Sanja Kužet sa sadašnjim suprugom Nemanjom

U međuvremenu, dok su ona i Nemanja vodili odvojene živote, Sanja se udala za svog tadašnjeg izabranika Zorana Pipera i sa njim dobila sina Andriju.

Raskošna svadba bila je organizovana u jednom beogradskom hotelu, a voditeljki je kuma na venčanju bila pevačica Lepa Brena. Ipak, nakon godinu dana braka, Sanja i Zoran su se razveli.

Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete", ispričala je voditeljka svojevremeno za medije. 

Nakon razvoda od prvog muža, Sanja je obnovila ljubav sa Nemanjom, a oboje su odmah znali da žele da prošire porodicu i imaju zajedničko dete.

Rodio im se sin Strahinja, a stariji brat Andrija od prvog dana bio je oduševljen njim.

"Uvek je govorio kako ne želi da bude jedinac, ali da će se baš toliko radovati, nisam mogla ni da pretpostavim. Među njima je razlika toliko velika da dugo neće moći da imaju zajednička interesovanja, ali verujem da će ovaj mali uvek trčkarati za njim. Andrija je bukvalno opsednut svojim bratom. Puštam ga da izražava svoja osećanja i da s njim provodi onoliko vremena koliko želi", rekla je ranije Sanja.

Još fotografija Sanje Kužet, koja važi za jednu od najatraktivnijih domaćih voditeljki, pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sanja_kuzet Sanja Kužet

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna