Sanja Kužet u avgustu će napuniti 39 godina, iza sebe ima dva porođaja, a na izvajanom telu mnogi joj zavide. Voditeljka je vrlo disciplinovana kada je reč o zdravlju i izgledu, te posebno vodi računa o tome šta unosi u svoj organizam.

Sanja je svojevremeno ispričala da se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma, ali da je nakon pola godine uspela da se vrati na staru kilažu.

"Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko primetno", rekla je voditeljka ranije za medije, pa otkrila kako se hrani:

"Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled."

Umesto industrijskih slatkiša, zgodna voditeljka jede voće, a ključ njenog manekenskog izgleda je i u redovnoj fizičkoj aktivnosti.

"Nikada nisam bila neki veliki ljubitelj slatkiša. Čim osetim da mi pada šećer, pojedem neko voće. Nekad uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super. Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi", rekla je tom prilikom Sanja Kužet.

Ona je u maju ove godine istrčala polumaraton na Beogradskom maratonu, zbog čega je bila izuzetno ponosna na sebe.

"Uspela! 21 km, polumaraton. Ko postavlja granice? Mi sami, i pomeramo ih u visine koje mi želimo! Ostvarila sam svoj cilj, posle samo 8 meseci trčanja i zato sam sebi najveća carica! Hvala mojoj porodici, prijateljima, kolegama što su me podržali u mom prvom iskustvu na Beogradskom maratonu. Hvala trkačima koji su me bodrili kada je bilo najteže. Šta li ću sledeće smisliti?", poručila je tada Sanja.

Još fotografija Sanje Kužet možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / sanja_kuzet Sanja Kužet

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna