Za svakog po nešto. Bez obzira kom miljeu pripadate i šta volite sigurno postoji način da se zabavite.

Exit se čeka mesecima unapred, pa se onda o najvećoj žurki na Petrovaradinskoj tvrđavi govori danima i nedeljama nakon što obrišemo prašinu sa patika koje su nas nosile kroz ovu avanturu. I ove godine dobar provod nije izostao, šta više, onima koji nisu bili u prilici da odu nije lako da isprate sve ono što se dogodilo na Tvrđavi.

Svi ljubitelji house muzike uživali su na Together X House by IQOS Stage- u, gde je Fabrizio Marra opravdao status jednog od najznačajnijih stvaralaca underground zvuka, a na DJ pultu ga je dostojno zamenio KaryenDaSoul. To je bilo pravo zagrevanje za Dance Arenu, vibrantne zvuke i puno energičnog plesa. Posebno pravljeni kokteli bili su savršeno osveženje u pravi čas.

exit.jpg
Privatna arhiva 


Nije izostao ni umetnički momenat. Pravljenje majici, narukvica i crtanje po licu u Art Zone by IQOS Together donelo je potpuno originalne uspomene, pa su fotografije za društvene mreže ovoga puta dignute na viši nivo.

IQOS Exit 2.jpg
Promo 

Novina je da ove godine na Tvrđavi nije postojala mogućnost kupovine klasičnih cigareta već isključivo bezdimnih alternativa. Tradicionalno pušenje nije bilo zabranjeno, ali su se EXIT i IQOS ujedinili u nameri motivišu punoletne pušače da promene životne navike uz fokus na smanjenje rizika od duvanskog dima.

Odluka da se otisnemo u ovu festivalsku avanturu na Tvrđavi bila je ispravna. Jer osim uživanja u elektronskoj muzici imali smo priliku da pokažemo kreativno zajedništvo baš poput Together X, nove platforme branda IQOS koja ima za cilj da korisnicima ponudi nova i jedinstvena iskustva. 

IQOS Exit 1.jpg
Promo