Švedski filmski glumac Dolf Lundgren otkrio je da se već osam godina bori s karcinomom. Nedugo nakon tog priznanja snimljen je na odmoru u Grčkoj, gde je uživao u društvu verenice Eme Krokdal (27) i ćerke koja je isto godište kao i njegova draga.

Iako je zbog veze sa skoro 40 godina mlađom Emom bio na meti kritika, ona je bila uz njega u njegovim najtežim trenucima dok se borio s bolešću.

"Usta su ga jako bolela, ruke su ga bolele, nije mogao ništa da jede. Bila je to teška borba, gubio je na težini. Shvatila sam da je puno gore nego što smo mislili, počeli su pričati o tumorima na plućima, želucu, kičmi, bubrezima...", rekla je

Zvezda akcionih filmova iz 80-ih godina fitnes instruktorku je upoznao u teretani u kojoj je ona radila. Ipak, vezu su krili jedno vreme kada je glumac, stidljivo i ponosno u istih mah, objavio da se "nešto vrlo posebno dogodilo u Švedskoj", gde je zaprosio mlađanu Emu. Usledila je salva uvreda na njegov račun, mnogi su njemu, ali i njoj, zamerili raziliku u godinama, a na društvenim mrežama mogli su se pročitati brojni uvredljivi komentari.

"Može da ti bude unuka", "Da li ti je ovo ćerka, ne razumem?", "Razlika u godinama je prevelika. Grozno", "Tvoja verenica je lepa, ali je još uvek dete".

Ipak, čini se da ovom paru razliku u godinama uopšte ne smeta.

Profimedia Dolf Lundgren sa verenicom u Engleskoj

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Žena ostavila bolesnog muža Tiktok/_kim_beyer_