Kroz njeno iskustvo vodi nas Mirjana Bobić Mojsilović, koja je Ljiljaninu, kao i priče brojnih drugih korisnika, priredila i objedinila u knjizi pod nazivom "Bolji izbor". "Bolji izbor" je zbirka priča - ličnih iskustava IQOS korisnika koji su poželeli da javno podele svoje IQOS putovanje - od prvog upoznavanja sa uređajem, do potpunog prelaska sa cigareta na IQOS. Ova zbirka priča je namenjena punoletnim pušačima i korisnicima IQOS proizvoda.

B0040454-Edit copy.jpg
Promo 

Ljiljani je trebalo svega tri dana da promeni svoje navike i napravi bolji izbor, a proces je detaljno opisala, kako bi motivisala i druge da urade isto.

B0042376-Edit.jpg
Promo 

"Dakle, čim sam videla IQOS uređaj, bila sam oduševljena kako izgleda i kako se koristi. I šta da Vam kažem: trebalo mi je tri, bukvalno TRI dana da se naviknem na IQOS. Prvog dana smo se svađali nas dvoje: gleda on mene, gledam ja njega. Doslovno je tako izgledalo. Imala sam potrebu za cigaretom, ali sam naterala sebe da ne odem da kupim obične cigarete. Tako da sam prvi dan imala možda samo dve ili tri konzumacije. Drugi dan je opet bilo borbe same sa sobom, ali sam uspela da izdržim. I, treći dan, kada sam popila kafu uz IQOS, shvatila sam da sam potpuno prešla na IQOS. I to je bilo to. Prirodno, skoro samo od sebe. Dakle, taj treći dan je za mene bio prelomni, kad sam shvatila sasvim slučajno da sam jutarnju kafu pila uz IQOS, i da mi je prijalo: i kafa i IQOS. Srknula sam svoj prvi gutljaj jutarnje kafe. Tu je i moj IQOS. 'OK', pomislila sam, 'preživeću'. Nije više bilo onoga da 'moram da se naviknem'. Samo je prošao taj momenat da mi ne prija i srodila sam se sa svojim jutarnjim IQOS ritualom. A to je značilo da sam pobedila. I to je to. I od tada nisam zapalila nijednu običnu cigaretu uopšte, već 5 godina. Jer, u stvari, kad sam otključala svoj jutarnji ritual, onda je sve moglo. Kad sam mogla uz jutarnju kafu da konzumiram IQOS, to je značilo da sam pobedila. Da sam, lakše nego što sam očekivala, napravila bolji izbor", zaključila je Ljiljana, koja se više ne bori sa pušačkim zadahom i garderobom koja se oseća na duvanski dim, budući da je IQOS uređaj koji zagreva, a ne sagoreva duvan, pa samim tim ne stvara duvanski dim, već paru.

IQOS nije proizvod bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.