Ovo nije prvi put da se pominje razvod Tori Speling i Dina Mekdermota, ali sudeći po njihovom najnovijem saopštenju razlaz je sada definitivan.

"S velikom tugom i teška srca saopštavam da smo nakon 18 godina provedenih zajedno i petoro neverovatne dece Tori i ja odlučili da krenemo svako svojim putem i započnemo novo sopstveno putovanje. Nastavićemo da radimo zajedno kao roditelji puni ljubavi i vodićemo i volećemo našu decu kroz ovo teško vreme. Molimo vas da svi poštujete našu privatnost dok izdvajamo ovo vreme da svoju porodicu okružimo ljubavlju. Hvala svima na podršci i ljubaznosti", napisao je Din u objavi na društvenim mrežama.

Tori Speling, Din Mekdermot
Profimedia 

Tori i Din upoznali su se 2005. godine na filmskom setu i iste večeri se upustili u romansu, iako su tada oboje bili u brakovima sa nekadašnjim partnerima. Kasnije su priznali da zbog preljube nikada nisu zažalili.

Par se zatim venčao na privatnoj ceremoniji na Fidžiju 2006. godine. Međutim, u godinama koje su usledile došlo je do brojnih skandala.

Naime, krajem 2013. godine Din je javno priznao da je varao suprugu koja je tada navodno doživela nervni slom. Kako je rekao, Tori je često vikala na njega i bila lošeg raspoloženja, zbog čega je počeo da traži utehu u drugim ženama, ali je zažalio. Par je u međuvremenu i bankrotirao.

Još fotografija Tori Speling pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Tori Speling

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna