JEDINE FARMERKE KOJE ĆE SE NOSITI U 2022: Požurite da ih kupite dok ne budu još skuplje!

Vreme je da planirate kupovinu modernih farmerki - ovo su HIT MODELI za 2022. godinu.

Profimedia

Da li su uske farmerke zauvek izašle iz mode? Ako pogledate modne piste, odgovor je "da", za sada. Jer zaista će široki modeli biti apsolutni hit za 2022. godinu.

Neke manekenke i glumice još uvek mogu da se "provuku" u farmerkama koje su u gornjem delu uzane, a šire se blago tek pri dnu nogavica, kroj popularan pod nazivom "bootcut". U takvim farmerkama je nedavno pažnju privukla Kejt Mos, legendarna manekenka čija slava nikad neće proći i koja zaista ne mora da "juri" trendove.

Profimedia 

Međutim, ako želite da istaknete noge u nekoj uskoj odeći, onda je bolje da odaberete neki dobar par helanki, dok "skinny jeans" eventualno sačuvajte u najdubljem kraju garderobera. Za svaki slučaj!

Za sledeću sezonu, svakako se upustite u traganje za modelom širokih farmerki, sa vrećastim nogavicama i sa visokim strukom. Dozvoljeni su razni detalji, u vidu više džepova, mnoštva gajki i lančića. Ako ste niski rastom i puniji, budite vrlo oprezni sa ovakvim trendom. Nažalost, osmišljen je za visoke i mršave, tim pre što se često kombinuje sa kratkim a širokim bluzama.

Ako ne možete da mu odolite, probajte farmerke sašivene od vrlo tankog teksasa, pa preko njih obucite takođe široku, vrećastu tuniku. Uz tašnu u modernoj boji, koja malo skreće pažnju sa najšireg dela figure, možete dobiti vrlo atraktivnu modnu kombinaciju.

Profimedia Široki modeli farmerki vladaće modnom scenom!

Izvor: Lepa&Srećna