Modnakombinacija za proleće 2024. koja će biti pun pogodak je veoma jednostavna, a efektna. Reč je o savršenom spoju farmerica i espadrila. Imate mogućnost da eksperimentišete, jer su danas u ponudi razni modeli, od ravnih, jednostavnih, do onih elegantnijih, sa visokom petom. Ova kombinacija je posebno pogodna i za kišne dane, kakvih često bude tokom proleća

Opredelite se za ejdnostavnu, belu bluzu i pleteni, tanji džemper i pred vama je romantična, prolećna kombinacija koja neće ostati neprimećena. Francuskinje već nekoliko sezona nose baš ovakvu obući, a ovo proleće je definitivno rezervisano za farmerice i espadrile.

Ako volite modne izazove, opredelite se za espadrile sa cvetnim dezenom. Možda će vam biti teže da ih uklopite, ali će svaku jednostavnu kombinaciju učiniti zanimljivijom. 

shutterstock_432618805 (1).jpg
Foto: Shutterstock Espadrile i farmerice

Razmišljajte i o efektnim ili čak fluorescentnim bojama, koje će se posebno dobro uklopiti uz preplanuli, letnji ten. Sada možete da ih nosite uz farmerice, a kasnije će biti pun pogodak uz letnje haljine i autfit za šetnju pored mora.

shutterstock_1760157272 (1).jpg
Foto: Shutterstock Espadrile u letnjim bojama i farmerice

Espadrile su savršen komad jer su istovremeno udobne i praktične, a mogu da učine svaku odevnu kombinaciju znatno privlačnijom. Uklopite ih uz uže ili šire modele farmerica, a ne zaboravite da su ove godine i tregerice ponovo u trendu

 Pogledajte i kako Francuskinje nose široke pantalone.

BONUS VIDEO:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.