Zbog prirode njenog posla, ali i pritiska na poznate žene kako uvek moraju da izgledaju savršeno, latino pevačicu Dženifer Lopez obično viđamo tip-top skockanu, bilo da je u pitanju crveni tepih ili običan izlazak na večeru sa prijateljima ili suprugom Benom Aflekom.  

Retke su prilike kada se latino diva može videti u opuštenom izdanju i bez šminke, ali paparaci su uspeli da je "ulove" u baš takvom izdanju!

dzenifer lopez 03.jpg
Profimedia 

Naime, slavna Džej Lo primećena je na ulicama Njujorka u patikama i opuštenoj odeći, sa prljavom kosom, koju je pokušala da sakrije visokom punđom. Udobne široke pantalone od trikotaže i odgovarajući džemper nisu nešto na šta smo navikli kada je Dženifer u pitanju, ali neobični dodaci kojima je zaokružila odevnu kombinaciju - jesu.

Preko sportskog kompleta i uz patike za trčanje, Dženifer je ponela raskošnu bundu bež boje i luksuznu crnu torbu, čuvenu "Birkinku". Još jedan detalj koji svakako odudara od sportske kombinacije svakako su i skupocene, glomazne Dior naočare za sunce, koje je trebalo da pomognu pevačici da ostane neprimećena.

dzenifer lopez 01.jpg
Profimedia 

Budući da je u pitanju svetska zvezda koja sebi nikad ne dozvoljava da izgleda bilo kako, verujemo da u pitanju nije nemar pevačice, već da je namerno htela da se opusti u komotnoj odeći, ali uz dozu luskuza koji je deo njenog stila odevanja još od kako je postigla prve muzičke uspehe.

Otkrijte i stilske cake da izgledate mnogo mršavije!

BONUS VIDEO

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway

Tekst: Lepa&srećna / B.S.