Kada je reč o obući, jedan od ultimativnih trendova za proleće i leto svakako su čuveni Meri Džejn modeli.

Legendarne cipele vratile su se na velika vrata i sada se nose u svim mogućim kombinacijama.

Dolaze u bezbroj boja, materijala i varijacija, od potpuno ravnih baletanki do modela sa visokom štiklom.

Kako se mogu kupiti u bezbroj boja, Meri Džejn cipelice uklopiće se lako u svaku odevnu kombinaciju, a u zavisnosti od ličnog ukusa možete izabrati ravne ili modele s potpeticom. Koje god izaberete, male su šanse da ćete se pokajati, jer su i modeli sa štiklom veoma udobni (prave se isključivo sa punom, blok petom).

Prepoznatljivi kaišić (ili više njih) na risu drže stopalo fiksiranim, te nema mogućnosti klizanja ako nosite hulahopke ili vam se stopala znoje na vrućini.

Ravan model Meri Džejn cipela savršen je izbor kada treba ceo dan da provedete na nogama, a želite da budete savršeno stilizovane, dok je model sa niskom petom savršen za prolećne damske kombinacije koje uključuju suknju ili haljinu u kombinaciji s hulahopkama.

Sjajan su izbor i uz kratke i duge letnje haljine, ali tada birajte prijatnije materijale poput kože ili pliša, kako bi vam sve vreme bilo maksimalno udobno.

 Ako ste, pak, ljubiteljka visokih štikli, odaberite udoban model u željenoj boji koji ćete moći ove sezone da nosite uz sve.

Pogledajte i 10 stilskih caka kako da izgledate mršavije.

BONUS VIDEO

Trend oblačenja prema Veneri TikTok/leahchristinne

Tekst: Lepa&srećna / B.S.

0859365522