Kraljica Leticija od Španije godinama važi za jednu od najbolje obučenih žena sveta čiji stil odevanja kopiraju brojne dame širom planete.

Njen stil odlikuju prvenstveno elegantni, ali i udobni komadi, u kojima kraljica može nesmetano da obavlja dnevne dužnosti ili da uživa u nekoj svečanoj prilici. Zato je njen fokus pre svega na dobroj obući, a ako je suditi prema njenim poslednjim javnim pojavljivanjima, španska kraljica ima svoj omiljeni prolećni model cipela!

U pitanju su takozvane "slingbek" cipele, stileto model sa špicastim vrhom, niskom tankom štiklom i tankim kaišem iza skočnog zgloba.

kraljica leticija 02.jpg
Profimedia 

Lakovani model u crnoj boji poslužio je kraljici kao savršen završni detalj svedene odevne kombinacije koja joj je bila potrebna za odlazak na sahranu, ali kada su u pitanju veselije prilike, Leticija bira i veselije boje.

Tako je za godišnju dodelu sportskih nagrada izabrala isti model, ali u crvenoj boji, koji je uparila sa pantalonama iste nijanse i elegantnom belom košuljom.

kraljica leticija 05.jpg
Profimedia 

Sa druge strane, na dodeli Zlatnih medalja za zasluge, kraljica Leticija je ponela ružičaste slingbek sandale sa niskom petom, uz prelepu cvetnu haljinu sa lepršavim rukavima i dubokim šlicem na sredini.

kraljica leticija 01.jpg
Profimedia 

Ovaj model cipela definitivno je jedan od omiljenih modela kraljice Leticije, a zbog svoje udobnosti i elegancije verujemo da će ih obožavati i brojne dame širom sveta.

kraljica leticija 03.jpg
Profimedia 

Dodatni plus za ovaj model jeste prilagodljivost različitim odevnim kombinacijama - slažu se gotovo uz svu odeću, te lako mogu da se nose u svakoj prilici, od odlaska na posao do svečanosti koje zahtevaju istaknutu eleganciju.

Da li se vama dopadaju?

Pogledajte i koja 3 modela pantalona će se najviše nositi na proleće i leto.

BONUS VIDEO

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway

Tekst: Lepa&srećna / B.S.