Moda "tihog luksuza" postavila je jednostavan džemper ravnog kroja i okruglog izreza na poziciju broj 1, a naročito su popularne sive i braon nijanse.

Međutim, ovi tonovi nisu baš najsrećnija osnova uz samo lice, naročito ako žena ne nosi previše šminke. Zato su influenserke otkrile način da "osvetle" ten tako što će ispod džempera obući belu majicu.

Zanimljivo je kako čitavo lice blesne kad iznad ivice džempera proviri samo centimetar-dva belog pamučnog materijala. Potrebno je, naravno, da majica bude sasvim nova i sašivena od kvalitetnog pamuka, ali često ni to nije dovoljno.

sivi dzemper bela majica kombinacija.jpg
Instagram / fashion_jackson 

Čini se da treba naći ili majicu sa veoma visokim izrezom ili džemper sa niskim otvorom oko vrata. Ipak, možete da prođete bez puno muke i bez ikakvog dodatnog troška ako samo primenite jednostavan trik popularne blogerke Ejmi Džekson.

Ona svoje kombinacije rešava tako što majicu obuče naopačke, okrenuvši je tako da "leđa" budu napred. Pogledajte i sami! 

OKRENULA JE MAJICU NAOPAČKE, TRIK JE SUPER Tiktok/fashion_jackson

 Ako vas etiketa malo žulja ili grebe, samo je pažljivo odsecite. Ejmi je dobila mnogo pozitivnih komentara, a mnogi glase "Mislila sam da samo ja to radim". Da li ste i vi imate ovakav običaj? Pogledajte galeriju sjajnih modnih kombinacija i pročitajte kakve farmerke ne treba nikad da kupujete.

Instagram / anoukyve Siva boja je u trendu, ali i bordo, drap, bež, crna i teget.

BONUS VIDEO: 

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču  Tiktok/sweastyle

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.