Duža kosa u narandžastoplavoj nijansi, dugo tretirana i bez moderne frizure bila je prava inspiracija za španskog frizera Viktora Delvala. Šarmantni majstor koji je počeo da se bavi svojim zanatom pre više decenija u Barseloni, zatim u Madridu pa u Sevilji privlači ogromnu publiku.

Na društvenim mrežama se ovom frizeru dive zbog neverovatnih transformacija, a posebno plene one koje izvede na frizuri dama starijih od 50 godina. 

Mnoge osete ohrabrenje da se konačno oslobode farbanja, jer s njegovim šišanjem i stilizovanjem seda kosa izgleda fantastično.

seda kratka kosa frizura-min.jpg
Instagram / victordellvalle 

Takva je bila i frizura koju vam predlažemo da pogledate, jer je zaista promena - kako kažu pratioci na Instagramu - brutalna! Seda kosa je prethodno dugo bila farbana kanom, a frizer ju je upozorio da je nju najteže "izvući" iz tretirane dlake. Ipak, uspeo je da pravi veliku promenu.

"Skinuli ste joj tolike godine s leđa", piše jedna obožavateljka. "I pre je bila lepa, ali sa ovom frizurom je čarobna. Kakav stil", pohvalili su i frizera i klijentkinju. Zavirite i vi u ovaj video, nadamo se da će vam doneti inspiraciju.

 Još ideja za novu frizuru pronaći ćete u galeriji slika, a pročitajte i kada treba da hitno promenite šampon.

Instagram / rafaelbertolucci1, Instagram / delicat3flower Ideje za šišanje

BONUS VIDEO:

Mašna u kosi Tiktok/amberrosepeakehair

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.