Moda tihog luksuza je najaktuelniji trend na ulicama svetskih prestonica kao i na modnim portalima. Stručnjaci se trude da ga objasne što bolje mogu, ali obično se sve svodi na priču o skupim brendovima koji sada kriju svoj logotip. 

Međutim, nije samo štos u tome da astronomske cene ne "biju" pravo u oči. Treba umeti i napraviti dobre modne kombinacije, bez obzira na to da li su one sastavljene od skupih ili pristupačnih odevnih komada. 

Majstor za to je Nadia Kenig Muniz, dizajnerka nakita koju obožavaju na Instagramu. Njen stil je veoma jednostavan, a izuzetno atraktivan pa se mnoge žene trude da ga iskopiraju.

modne kombinacije za tihi luksuz 10-min.jpg
Instagram / la_nadia 

Nadia voli klasiku, pa su sakoi i kardigani osnova brojnih kombinacija. Ona prati trendove, ali njeni sakoi su samo malo "predimenzionirani", tako da nikad ne deluje "šljampavo".

Skoro uvek je bar jedan odevni predmet na njoj iz poslovnog dres koda, a često i više njih. Dakle, ako obuče farmerke ili pantalone od belog ili crnog kepera, gore će nositi sako ili kardigan, a ne duks. Ako obuje patike, nosiće kožnu tašnu a možda i bisernu ogrlicu.

modne kombinacije za tihi luksuz bez jakna 2-min.jpg
Instagram / la_nadia 

Ipak, najjači njen adut su kombinacije boja. Uz sive pantalone ume da obuče braon džemper i crnu jaknu, a teget pantalone kombinuje sa kamel džemperom i tašnom iste boje.

modne kombinacije za tihi luksuz bez jakna 14.jpg
Instagram / la_nadia 

Kamel sa crnom, kamel uz braon, to su klasične kontastne varijacije koje su se kod mnogih drugih influenserki izgubile u "bež moru".  To ne znači da Nadia ne nosi bež! Naprotiv. "Moje omiljene boje su tonovi bež i braon, teget, antracit siva, maslinasta i bordocrvena", kaže Nadia. Zavirite u galeriju i pogledajte još Nadijinih kombinacija, a pročitajte i koji su džemperi najmoderniji ove sezone.

Instagram / la_nadia Kombinujte bež, braon, tamnosivu, teget, maslinastozelenu i bordocrvenu boju.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Moda za jesen 2023. Instagram/pilardearce