Haljina za Novu godinu može da se napravi za pet minuta! Tako bar kaže Doranelis Paton koja oduševljava svoje pratioce fantastičnim idejama.

Moda je njena strast, a trudi se da za njene kombinacije ne treba ni mnogo novca ni veštine. Lepoticu prate brojne obožavateljke na Instagramu, Jutjubu i TikToku, koje uživaju njenim predlozima.

Sad je Doranelis pokazala kako od jednog komada mekanog žerseja može da se napravi haljina za Novu godinu. Pronašla je divnu crvenu likru sa šljokicama, sličnu materijalima kakvi se mogu naći u prodavnicama metraže "na kilo".

Ona nosi malu crnu korset haljinu, ali je dobra osnova za ovu kreaciju i bilo koji kombinezon sa ojačanjima.

Žersej ne treba ni porubljivati, jer se ovaj materijal ne "osipa" na ivicama. Doranelis ga obmotava oko tela, gornja dva kraja vezuje u mali dupli čvor i krajeve sakriva ispod čvora.

Na stomaku desni kraj preklapa preko levog i prikači ih efektnim brošem u obliku mašne. Na kraju, sigurnosnom iglom pričvrsti i ivicu iznad kolena, na visini koju vi možete na vašoj kreaciji odrediti prema želji. Za svega nekoliko minuta, vaša novogodišnja haljina je spremna - pogledajte i u video snimku kako to izgleda, a u galeriji vas čekaju predlozi za svečane kombinacije sa košuljama i bluzama.

HALJINA ZA NOVU GODINU SPREMNA ZA 5 MINUTA Instagram/doranellyspatton

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.