Ako je i vama pun orman, a za Novu godinu nemate šta da obučete, imate isti problem kao milioni žena. Ne želite da trošite novac na svečanu haljinu koju nećete moći baš često da nosite. Istovremeno, želite da budete doterani za doček, a i da vam bude udobno i prijatno.

Jedna talentovana modna blogerka ima odličan predlog za vas. Doranelis Paton, lepotica koja živi na Floridi, uživa u jeftinim a efektnim stajlinzima koje preporučuje na Instagramu, Jutjubu i TikToku.

Da biste napravili prelepu novogodišnju haljinu, potreban vam je metar tkanine koju možete povoljno kupiti u radnjama sa materijalima "na kilo".  Važno je da izaberete rastegljiv materijal, sa likrom ili elastinom.

Takođe, investirajte u dobru bodi haljinu, koja će naglasiti ono najlepše na vašoj silueti. Doranelis nosi bodi haljinu od likre, bez bretela, tako da može da napravi svečanu toaletu sa asimetričnim naborima na jednom ramenu.

Za početak, vežite krajeve materijala na gornjoj ivici i onda pažljivo provucite glavu prema uputstvu u video klipu.  Čitava "mudrost" sastoji se u veštom obmotavanju tkanine koje će je pretvoriti u efektnu toaletu. Doranelis je odabrala crveni materijal sa šljokicama na plišanoj osnovi, sa dovoljno elastina da se drapirani delovi lako prilagođavaju obliku tela.

HALJINA ZA NOVU GODINU OD MATERIJALA NA KILO: Ne treba vam krojačica, uradite ovo sa šljokicama Instagram/doranellyspatton

Tekst: Lepa&Srećna