Doček Nove godine je prilika u kojoj svi mi želimo da izgledamo najbolje što možemo. Bilo da se spremamo za romantičnu večeru ili ludu žurku sa društvom, vreme je da odaberemo zanimljivu i efektnu modnu kombinaciju u kojoj ćemo se osećati lepo.

Nekad deluje najlakše potrošiti mnogo para i kupiti sve novo - svečanu haljinu, neke "lude" cipele i skupocen nakit. Međutim, i bez toga, možete da izgledate kao milion dolara ako primenite stilske savete modnih influenserki.

1. Izmešajte "srebro" i "zlato"

Moda već godinama beži od čvrstih kalupa, a jedan od principa koji će rado prekršiti svaka ljubiteljka mode jeste isključivost pri izboru boje metala na sebi. Nekad je bilo pravilo da morate imati samo zlatan ili samo srebrni nakit, uklapali smo boje metalne dugmadi prema tome, kao i šnale na kaiševima. Isprobajte upravo to za Novu godinu i videćete kako deluje sveže i trendi.

2. Obucite crvene čarape

Crvene čarape su glavni hit na društvenim mrežama, a savršeno su rešenje za one dame koje su planirale da obuku "malu crnu haljinu" za Novu godinu. Ako vam se to čini previše smelo, odaberite tamniju nijansu, ona deluje još više šik.

3. Obujte čizme umesto sandala

Ako ste već spremili haljinu ili suknju, a naročito ako ste odabrali neki svetlucavi materijal kakvi su sada u trendu, možda planirate i šljokičaste sandale? Razmislite dvaput, a pre toga pogledajte kako dobro mogu da izgledaju čizme u toj kombinaciji - potpuno nepretenciozno i vrlo šik! 

Pogledajte i kako da napravite svečanu kombinaciju sa nekom košuljom ili bluzom, a u galeriji vas čeka još zanimljivih ideja za Novu godinu.

ATA / Antonio Ahel Crvena, bela, crna boja su u trendu

BONUS VIDEO:

SECOND HAND HALJINA KAO ZA HOLIVUD KOŠTA 10 DOLARA Instagram/katavux

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.