Da li ste uspeli da kupite neku specijalnu haljinu za doček Nove godine? Ili su vas obaveze i gužve odvratili od ideje da posvetite sate modi i šopingu?

Ako ste odlučili da se "nekako snađete" bez kupovine, znajte da će to biti lakše nego što ste mislili. Trend "tihog luksuza" podstiče sve dame da se vrate klasičnim kombinacijama, a među njima je crno-bela varijanta jedna od omiljenih.

Bela košulja i crna suknja su apsolutni hit, samo odaberite kroj i dužinu u skladu sa svojom figurom. Tamara Kalinić je "krinkl" verziju i jednog i drugog komada dopunila efektnim ukrasom za kosu i romantičnim, ženstvenim gležnjačama.

Bela kragna može da bude i odličan "solo" detalj - skinite je sa košulje koju ćete naći za male pare u nekoj "sekond hend" radnji i dopunite crnim topom. Zanimljiva kravata može da ih poveže, a uz ovakav gornji deo lepo se slažu i pantalone i suknja. 

Detalji su ono što običnu crnu (a i svaku drugu) haljinu može da učini svečanom - dugačke rese ili srebrna mreža prišiveni na porub jednostavnog modela. 

crna haljina sa resama-min ideje za novu godinu.jpg
Promo / Hush 

Preko crnog topa možete da obučete lame majicu ili da dodate još jedan top sa kristalima i odmah dobijate novogodišnji efekat.

moda ideje nova godina srebrna mreza.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Nije nužno ni da jurite za crnom bojom - istaknite se u masi belim blejzerom ili odelom, bež džemperom i suknjom od satena ili šljokica, a razmislite i o toliko popularnoj crvenoj, braon, pa čak i pink!

Zavirite u našu galeriju slika, ideja je mnogo - na običnu suknju ili košulju možete da došijete krupne cvetove od tkanine, perje, pustite mašti na volju.  Ako ima još malo vremena za izbor svečane haljine, ne propustite ove trendove.

ATA / Antonio Ahel Crvena, bela, crna boja su u trendu

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

BONUS VIDEO:

SECOND HAND HALJINA KAO ZA HOLIVUD KOŠTA 10 DOLARA Instagram/katavux

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.