Tamari Kalinić više nije potrebna titula jedne od sto najuticajnijih influensera po izboru magazina Tajm, mada je ona s ponosom nosi na svom Instagram profilu. Mnogo joj više znači gotovo milion i po fanova koji joj svakog dana poklanjaju poverenje na ovoj društvenoj mreži, dive joj se i komentarišu modne kombinacije, ali i divan dom u Milanu. 

Sad ih je sve "bacila u trans" divnom zelenom haljinom čija je nijansa top trend za 2023. godinu. Svaka žena koja drži do mode nosiće bar nekoliko zelenih komada ove godine, a u ponudi su šartrez nijansa u kojoj ima mnogo žute, nešto zelenija - limeta, zatim ona snažna "otrov" zelena, ali i boje mahovine, trave i masline.

Tamara je spremna da odmah bude ambasadorka ove boje. Fanovi su je već proglasili "zelenom boginjom", jer ih u novoj haljini pomalo podseća na ženstvene božanske figure. 

tamara kalinic 0756371244-min.jpg
Profimedia 

Reč je modelu bez rukava, od trikotaže koja lepo pada sve do samih skočnih zglobova. Oko ramena, blogerka je ogrnula predimenzionirani džemper iste boje i teksture i on daje poseban modni šmek ovoj kombinaciji.

Ona je spremna i na još jedan izazovni trend, a to je obuća u boji zlata, što je modni predlog koji mi tek treba da "svarimo". Tu su i zlatna tašnica i ukras na kosi u istom tonu.

Ali ono što je "posvađalo" njene obožavatelje su kaiš i ručni sat. Neki su komentarisali kako se ni jedno ni drugo ne uklapa, ali vi pogledajte ove detalje u galeriji slika - da li se uklapaju, po vašem mišljenju?

Profimedia Modna influenserka oduševila zelenom haljinom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna