Viktorija Bekam tvrdi da nikad nije operisala nos, a video u kojem o tome priča sa Šarlotom Tilberi je postao viralan. Kreatorka i slavna šminkerka razgovarale su o glasinama o rinoplastici koje se šire već godinama.

Bekamovu ženu svi hvale kako ima prćast "nosić kao dugme", pa je čak bila i uzor mnogim ženama koje ponesu njenu sliku kod plastičara. Kažu - "hoću ovakav nos". A Viktorija tvrdi: "Svaka žena to može da uradi pomoću šminke." 

Viktorija i Šarlot se poznaju već godinama, tako da njihov susret uz stočić pun mejk-ap proizvoda liči na provod dve dobre drugarice. Jedna drugoj odaju svoje tajne vezane za šminkanje, pa je tako konačno objašnjeno i kako treba konturisati nos.

viktorija bekam 2.jpg
Youtube / Charlotte Tilbury 

Kod Viktorije je važno malo "doterati" jedno ulegnuće na sredini, pa zato svetlijim korektorom treba povući crtu po vertikalnoj srednjoj osi nosa. Međutim, ta linija ne ide u kontinuitetu od korena do vrha, već se na sredini prekida, pa se na samom vrhu napravi jedna "tufna" tim svetlijim stikom.

Tamniji stik se nanosi sa leve i desne strane i zahvaljujući tome se dobija fini, suženi efekat na nosu. Pogledajte i sami

 Tekst: Lepa&Srećna