Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO SVAKI MUŠKARAC MORA DA IMA U SVOM CIPELARNIKU: Unikatna i kvalitetna obuća koja je hit ove sezone!

Autor Jovana Kos

Sve što želite kada je u pitanju obuća jeste da vam pruži osećaj udobnog hoda, ali i da bude estetski lepo i napravljeno od kvalitetnog materijala.

 Men Concept naslovna novembar.jpg Izvor: Promo

Upravo takvu vrstu cipela vam predstavljamo: ručno izrađena, od najkvalitetnije prirodne kože, sa velikom pažnjom ka detaljima.

Izaberite onaj par u kome će svaki vaš korak da bude lagan i pun samopouzdanja!

Cipele Tripy chelsea izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Dostupne boje: crna i kamel. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 8.900 rsd.

 1 Men concept novembar.jpg Izvor: Promo

Cipele Tripy boot izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Dostupne boje: crna. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 8.900 rsd.

 2 men concept novembar.jpg Izvor: Promo

Patike Magnum sport izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Dostupne boje: crna, siva i braon. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

 3 Men concept novembar.jpg Izvor: Promo

Cipele Tripy oxford - crne izrađene su od visokokvalitetne kože. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

 4 Men concept novembar.jpg Izvor: Promo

Cipele Tripy doublemonk teget izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

 5 Men concept novembar.jpg Izvor: Promo

*Obratiti pažnju na dužinu unutrašnjeg gazišta, kod nekih modela su kalupi veći za broj.

 dužinagazista-1800.jpg Izvor: Promo

*Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu kvalitetne muške obuće i odeće.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije