"Za Milenu su godine stale!" Ovaj komentar je sažeo brojne reakcije na nove slike Milene Vasić, koje je glumica objavila na Instagramu.

U elegantnoj toaleti, sa atraktivnom ogrlicom na grudima, lepa brineta je pozirala za selfi koji se neće skoro zaboraviti. Čipkana haljina je otkrila najlepše na njoj, a izgledu i liniji se svi dive.

Za Milenu kažu da neodoljivo ovde podseća na Evu Longoriju. Zlatni ten naše glumice, glatko začešljana kosa i upečatljivi crveni ruž dovoljni su da se kompletira izgled dostojan holivudskog crvenog tepiha.

milena vasic 3.jpg
instagram / milenavasicofficial 

Pratioci glumice Jugoslovenskog dramskog pozorišta ostali su zadivljeni, a brojne njene koleginice su se oglasile pozitivnim komentarima i komplimentima.

milena vasic 2.jpg
instagram / milenavasicofficial 

"I mislim da ti se najviše isplati da me slediš, a biću ti vođa pravi odavde i kroz prostor večnih sati, gde ćeš čuti krike očaja na javi, videti drevne u bolu sene što vape da ih druga smrt muka izbavi. I videćeš one zadvoljne iako uz muke plamene, jer se nadaju da će i oni stići, bilo kad među one duše blažene.

Budeš li hteo, zatim, njima prići dočekaće te duša dostojnija od mene. Tada s njom ćeš put nastaviti, a ja ću otići - Vergilije", dodala je glumica uz svoje fotografije.

"Prelepo, moja omiljena boja", "Glamurozna lepotica", "Pravi dijamant", neki su od komentara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna